Termotøj til arbejde og fritid

8 okt

Termotøj har nu i en årrække udover en praktik funktion ved mange gøremål også spillet en rolle i modebilledet. Termojakker fås nemlig i et look, der har tiltrukket mange unge. Hos pro-dress.com finder du et enormt udvalg af termotøj til meget billige priser. Her føres mærkerne MASCOT og FRISTADS KANSAS i programmet for termotøj. Tøj der kan benyttes hele året i flere funktioner og selvom de to mærker mest er kendt for at lave arbejdstøje, så er designet på mange af produkterne i en stil, så det lige så godt kunne være produceret af et af de kende modemærker.

Termojakker, termoveste og termobukser

Hos pro-dress.com fører de en bred vifte af termotøj. Det meste kan bruge året rundt. En termovest kan bruge udover en trøje om foråret og i det tidlige efterår. Om vinter kan den være indenunder en arbejdsjakke eller almindelig jakke. En termojakke kan bruge lige fra forår til efterår. Af termoveste hos pro-dress.com kan blandt andet fremhæves en lækker letvægt herre dunvest i farven Navy. En klassisk udseende vest, der er blevet nyfortolket til nytiden. Den smalle horisontale quiltning og genvej definerer vestens slanke form og moderne pasform. Stoffet er behandlet med en vandafvisende overflade for at sikre beskyttelse mod regn. Men det er også muligt at købe den lækre Mascot Liverpool termovest eller andre Mascot beste som Selkirk, Thompson eller Regina – alle i smart design.
Med hensyn til jakker er det blandt andet muligt at få en Fristads Kansas Edge Quilted termojakke med med rødt kontrastfor, ribkant på ærmer og krave, lynlås foran og to forlommer. Super flot design. Et anden mulighed er en Mascot Bristol termojakke med ultralydssvejset polyester med polyestervat som isolering. Lynlås er gennemgående. Desuden er der rib i hals, i nedre kant og ved håndled. Brystlomme med lynlås samt forlommer med lynlås.
Men hos pro-dress.com finder du også Insulator jakken fra Acoda i orange, navyblå eller sort som et super smart alternativt. Desuden findes også en række diadore jakker og veste som vendbarer og med reflekser.

Mange mærkevarer

Pro-dress.com er generelt kendte for stort udvalg af varer i meget høj kvalitet, og at de kan holde nogle imponerende lave priser. De bestræber sig hele tiden på at have det bedste udvalg af mærketøj i høje kvaliteter. Taler vi arbejdestøj har de et bredt udvalg af mærker som MASCOT, Helly Hansen, Fristads Kansas, Carhartt, Blåkläder, MacMichael med flere. Til fritidstøj til både damer, herrer og børn er det altid muligt at finde tøj fra gode producenter som Hulabalu, Protest, Typhoon, Acode, SEGER og mange flere. Kort sagt finder du her på Pro-Dress.com alt i tøj til arbejde, herre, damer og børn til gode onlinepriser.