Termotøj fra Pro-Dress.com – Funktionalitet og design til konkurrencedygtige priser

Termotøj fra Pro-Dress.com – Funktionalitet og design til konkurrencedygtige priser

3. maj 2016 Slået fra Af Maria Andersen

Har du et fysisk arbejde, hvor du er udendørs en stor del af tiden? Er du et aktivt friluftsmenneske eller gør det selv-menneske i din fritid? Uanset hvad, så kan Pro-Dress.com klæde dig på på til de praktiske udfordringer i al slags vejr. Vi sælger termotøj fra kendte kvalitetsmærker såsom Fristads Kansas, Mascot og MacMichael. Vores termotøj har en høj grad af funktionalitet, design, komfort og holdbarhed. Vi lægger vægt på, at vores termotøj kan fungere i praksis, her og nu og i det lange løb.

Vi har et meget stort udvalg af termotøj i form af jakker, veste og bukser i blå, grønne, grå, sorte og hvide farver. Der er mærkbare prisforskelle på kvalitetsprodukterne, så det er altid muligt at finde at finde det termotøj, der matcher dine behov og dit budget. Læg også mærke til, at vi altid har mange gode tilbud. Du kan vælge det helt enkle termotøj, der effektivt beskytter mod kulden og giver god bevægelighed. Eller du kan i forskellige variationer vælge mere luksuriøse modeller, hvor kvaliteter som åndbarhed, vindtæthed og vandafvisende materiale øges.

Vi sælger også termotøj med ultralydssvejset quilt, der er ekstra isolerende og kulderesistent. I en del af jakkerne er der tillige forlænget ryg, eller de er vatteret med polyesterfyld, og det luner ekstra i en kold tid. Skal du bruge arbejdstøj til mildere årstider som forår og efterår, kan det fx anbefales at købe vores termoveste, der kan tages på over en lun trøje. De varmer tilpas og giver luft til kroppen, imens du arbejder. En del af vores lettere og tyndere termotøj kan også sagtens bæres forår og efterår.

Der er også supplerende finesser som strækstof, skulderforstærkning, både indre og ydre lommer, krave med indvendig rib og D-ring til nøgler og ID-kort på flere af modellerne. Om du ønsker at købe det helt traditionelle termotøj til tungt og beskidt eller arbejde, eller om du tværtimod søger lidt mere elegante sportsjakker i en moderne pasform til et hobbypræget udeliv. Det er op til dig. I begge tilfælde dækker vores sortiment dine behov. Har du brug for en jakke til flere situationer, sælger vi desuden Diadoras vendbare jakker og veste, der på den ene side er marineblå og på den anden side er gule med et væld af reflekser.

Mulighederne er mange. Find det ønskede termotøj på vores hjemmeside, brug måleskemaet, inden du bestiller, og læg så varen i kurven. God fornøjelse.