Strømper

8 okt

Her i kategorien finder du et bredt udvalg af billige strømper til mænd, kvinder og børn. Vi har samlet et farverigt sortiment af strømper fra anerkendte mærker som Seger, Mascot Fristads Kansas, Helly Hansen, så du altid kan finde ergonomisk fordelagtige designs, der holder længe. Tag et kig i kataloget og tag hånd om dine fødder med arbejdsstrømper i topkvalitet.

Kvalitetsstrømper til et godt fodmiljø

Når du skal have det meste ud af din arbejdsdag, er det vigtigt at være godt klædt på fra top til tå – særligt hvis du arbejder inden for en branche, hvor du står meget op og generelt er fysisk aktiv i løbet af arbejdsdagen. Måske er du betonarbejder, håndværker, elektriker, vejarbejder eller andet, der sætter krav til et ordenligt sæt arbejdstøj. Hos Pro-Dess.com har vi samlet et omfattende udvalg af alt inden for arbejdstøj, fritidstøj og sikkerhedssko, så du nemt og hurtigt kan finde frem til den kombination, der giver det bedste sæt arbejdstøj til dine forhold.

Her i kategorien finder du et udvalg af strømper til alle formål. Du finder bl.a. løbestrømper, arbejdssokker, uldsokker, footies, kompressionsstrømper, fritidsstrømper og børnestrømper – alle i forskellige størrelser og farvevarianter, så du kan finde det optimale match, både når det kommer til komfort og stil. Under hvert produkt kan du læse nærmere om materialer og særlige fordele ved de enkelte strømper, så du kan finde det par, der bedst matcher dine behov.

Arbejdsstrømper, fritidsstrømper og sportsstrømper

Hos Pro-Dress.com forhandler vi kun arbejdstøj hos markedets førende leverandører, og det gælder også, når det kommer til vores udvalg af strømper. Du vil blive overrasket over, hvor stor en forskel det kan gøre med et par professionelle arbejdsstrømper, fritidsstrømper og sportsstrømper, som er fremstillet målrettet efter bestemte formål. Sportsfolk kan nyde godt af ekstra støtte i løbestrømper og cykelstrømper, mens håndværkere, betonarbejdere, vejarbejdere mm. kan nyde godt af de samme fordele i arbejdsmæssige sammenhænge.

Tag et kig i udvalget og find dine favoritter. Du kan vælge mellem klassiske og moderne designs fra anerkendte leverandører som Mascot, Helly Hansen, Fristads Kansas, Staff, Lenz, Seger, Coolmax m.fl. Alle leverandører har mange års erfaring inden for design og produktion af arbejdstøj, fritidstøj eller sportstøj, og kan på den måde tilbyde dig fordelene ved de nyeste tendenser inden for området. Husk, at køber du for mere end 750,00 kr., er tilbyder Pro-Dress.com gratis fragt – og hurtig levering som sædvanelig. Har du spørgsmål til produkterne er du velkommen tl at kontakte personalet.