Snickers Workwear – Fedt design

Snickers Workwear – Fedt design

25. juli 2017 0 Af jasper

Snickers workwear historie

Snickers workwear har været en stor medspiller på det internationale marked hvor sikkerhedstøj og arbejdsbeklædning har været hovedfokus. Det kan ses i deres produkter, hvor kvalitet og omsorg skinner igennem. Snickers workwear blev grundlagt i 1975, hvor deres idé blev ført ud, og siden da har de produceret sikkerhedsbeklædning til den professionelle håndværker der ikke vil gå på kompromis med kvalitet og pasform. De fleste professionelle håndværkere vælger arbejdstøj fra Snickers workwear på grund af deres mange funktionelle egenskaber, som deres forlommer, baglommer og sidelommer til ekstra meget udstyr, eller deres exceptionelle valg af materialer, der giver Snickers workwear produkter suveræn slidstyrke og holdbarhed. Du kan læse mere om deres produkter på Pro-Dress.com

Højteknologi på arbejde

37.5 materiale
I Snickers workwear modeller med 37.5 teknologi opfanger og frigiver stoffet partikler, der er permanent indlejret på fiberniveau, fugt. Disse partikler giver ikke alene fibrene et 800 % større overfladeareal, men har også en enestående funktion, når det gælder bortledning af fugt fra huden.

Via en aktiv reaktion på kropsvarmen udnytter partiklerne kroppens energi til at fremskynde dampbevægelsen og øge omdannelsen fra fugt til vanddamp, hvilket får tøjet til at tørre betydeligt hurtigere. Dette er en smart funktion som du finder i alle 37.5 produkter fra Snickers workwear. Det betyder, at jo varmere brugeren bliver, jo mere effektiv bliver funktionen til fjernelse af fugt, og jo mere behageligt er tøjet.

 

COOLMAX
Coolmax materiale er designet til at fjerne fugt fra kroppen og få stoffet til at fordampe hurtigere, så kroppen føles så kølig og tør så muligt. Coolmax fibrene er specialfremstillede polyesterfibre med et øget overfladeareal. Fibrene leder fugten væk fra huden og ud til stoffets ydre lag, hvor den hurtigt spredes og fordamper. Coolmax materialets funktion er indbygget i selve fiberstrukturen og bevares derfor vask efter vask.

 

CORDURA
Cordura er et utroligt robust og slidstærkt materiale, der bruges til at forstærke dele, der udsættes for stor belastning, såsom lommer, knæ og ærmer. Det er desuden vand- og smudsafvisende, let at holde og bevarer formen.

 

Står du og mangler noget fra Snickers workwear, så kan du finde det på deres webshop.

 

Der er Snickers workwear til ethvert erhverv

Indenfor Snickers workwear er der mange modeller fra mange forskellige produktserier. Snickers workwear har en produktserie til ethvert erhverv, om du er elektriker, tømmer eller maler. Der vil være lige det du skal bruge. Der er mange grunde til at man som håndværker ville købe Snickers workwear. Der er mange VVS’ere, elektrikere og mekanikere der præferere en meget let og luftig buks, med god stretch, så man kan bevæge sig frit omkring. Til disse håndværkere passer en Flexiwork arbejdsbuks suveræn, da den tilbyder god fleksibilitet, eftersom at der er stretch i skridtet og den er meget let og luftig. Til mureren eller gulvlæggeren vil Ruffwork arbejdsbukser være bedre egnet, eftersom stoffet er tildeles tykkere og af mere slidstærkt materiale. Derudover er stoffet lavet af et specielt DWR materiale som er vandafvisende og Cordura 1000.

Du kan finde alt indenfor Snickers Workwear på Pro-Dress.com