Praktiske sikkerhedssko

21 mar

Har du et arbejde, som involverer tunge genstande, eller som foregår udendørs, hvor du kan risikere at få våde og kolde fødder? Så vil du højt sandsynligt få glæde af et par sikkerhedssko. Måske har du allerede et par og har behov for nogle nye, eller også skal du ud og anskaffe dig et par for første gang. Uanset hvad, lover vi hos Pro-Dress.com at du hos os kan finde et sæt sikkerhedssko, der passer til lige præcis dine behov.

Sikkerhedssko er ikke bare sikkerhedssko. Der findes et væld af forskellige modeller, der hver især egner sig godt til forskellige formål. For eksempel kan et par sikkerhedstræsko være en fordel for dig der har din daglige gang inden døre. Dog ville du som håndværker ikke få noget ud af et par arbejdssko af træ, da de ikke sidder specielt godt fast på foden. Såfremt du arbejder som håndværker eller inden for et andet fag, som for eksempel foregår udendørs, vil du få langt mere glæde af et par lukkede sikkerhedssko.

At bære den rette type sikkerhedssko er i forbindelse med arbejdsulykker ofte det, der afgør hvordan dine fødder og tæer har det efterfølgende. Sikkerhedssko bør leve op til alle de internationale standarter, og sådanne sko finder du hos Pro-Dress.com. Vi forhandler sikkerhedssko der er udviklet af nogle af markedets suverænt mest populære mærker, herunder Blåkläder, Helly Hansen, MASCOT og mange flere. Fælles for alle de sikkerhedssko og sikkerhedsstøvler du finder hos os er, at de hver især har de helt basale sikkerhedselementer, som alle typer sikkerhedsfodtøj bør have. Det drejer sig om sømværn, der skal sikre dig mod spidse genstande nedefra, skridhæmmende såler der skal mindske risikoen for at du glider, samt sikring mod faldende eller tabte genstande oppefra i from af en tåkappe. Endvidere er meget af det sikkerhedsfodtøj du kan få i dag både kemikalie- og varmebestandigt.

Hos Pro-Dress.com anbefaler vi at du tager dig god tid til at finde lige nøjagtigt den model du mener passer bedst til dig. Hvis du har brug for hjælp eller et godt råd til hvad du bør vælge, er vores kompetente team altid klar til at vejlede dig. Udover diverse sikkerhedssko, kan du hos Pro-Dress.com også finde et stort udvalg indenfor kategorien arbejdstøj. Vi har både beklædning til arbejdsbrug og fritidsbrug, og heller ikke her snydes du for markedets absolut bedste kvalitet. Hos Pro-Dress.com lover vi høj kvalitet til lave priser. Hver dag.