Kansas arbejdsbukser til mænd og kvinder

30 okt

Leder du efter professionelt og smart arbejdstøj til både mænd og kvinder? Det kan være en udfordring at finde rundt i junglen af udbydere af arbejdstøj til professionelle håndværkere.

En ambassadør inden for området er Pro-Dress.com, en e-mærke godkendt webshop med et stort udvalg af arbejdstøj og fritidstøj til både virksomheder og privatpersoner. Visionen bag foretagendet er at være bedst og billigst i branchen, hvilket de blandt andet når i mål med ved at undgå dyre mellemled. Resultatet ses ved lave priser på mærkevarer der er kendt for kvalitet, komfort og design. Mascot, Helly Hansen, Seger og Colmar er blandt nogle af de brands man kan vælge frit iblandt i webshoppen.

Pro-Dress.coms brede sortiment af arbejdstøj strækker sig også over det nordiske brand Fristads Kansas, der skaber slidstærkt kvalitetstøj i anerkendelse af at forskellige erhverv kræver forskelligt arbejdstøj, og at professionalisme og troværdighed også ligger i arbejdsuniformen.

En vigtig del af Fristads Kansas’ sortiment er komfortabelt arbejdstøj til kvinder hvor der er lagt stor vægt på udtryk og design. På Pro-Dress.com findes blandt andet Kansas arbejdsbukser og -nederdele i flot pink, lækker lime og blændende turkis. Arbejdsbukserne er i 100% bomuld og har alt det en hårdtarbejdende kvinde skal bruge for at føle sig godt tilpas på sin arbejdsplads, om det er inde eller ude – deriblandt formskårne knæ, brystlommer, løsthængende forlommer med Cordura-forstærkninger, blyantholder, værktøjsstropper, mobillommer og udvendig åbning til højdejusterbare knæpuder.

Kvindelige tømrere, malere, murere og andre håndværkere har mulighed for at finde slidstærke arbejdsuniformer i materialer som bomuld og denim der både fremmer komfort og anstændighed. Flere af arbejdsbukserne til kvinder er også certificerede af verdens førende tekstilsundhedsmærking, Oeko-Tex®.
Også på dette område har Pro-Dress.com valgt at lade fordelagtige forhandleraftaler gå direkte til den betalende kunde i form af stærke prisnedsættelser.

De mandlige håndværkere opfordrer Pro-Dress.com også til at gå på jagt i deres online sortiment der bærer præg af kvalitetsbevidste løsninger – med og uden specialfeatures – til alle erhvervsfaglige aktiviteter. I shoppen findes både Crafts-bukser, ESD-bukser og Hi-Vis-bukser.

For dem der er nye håndværkere eller i tvivl om hvilke produkter der vil være optimale til den pågældende branche, tilbyder Pro-Dress.com personlig vejledning over telefonen alle ugens hverdage.

Derudover findes også både måleskema og videopræsentationer fra tøjproducenterne på Pro-Dress.coms hjemmeside. Samarbejdspartnere har også mulighed for at komme ud og se det brede sortiment i firmaets showrooms.

Det er også muligt at få lavet firmatøj med logo for selvstændige mænd og kvinder.