Hos Pro-dress.com har de bredt udvalg af billige strømper i høj kvalitet

Hos Pro-dress.com har de bredt udvalg af billige strømper i høj kvalitet

3. maj 2016 Slået fra Af Kenneth Kristensen

Stort set ligemeget hvilken type strømper du søger, så er Pro-dress.com stedet, hvor du finder det. Pro-dress.com er specialister i både arbejds- og fritidstøj og dette både til damer, herrer og børn. Når det handler om strømper har Pro-dress.com lavet super gode leverandøraftaler med mærker som Seger, Mascot, Fristads Kansas, Helly Hansen, men også mange flere, så udvalget er imponerende stort. Desuden finder du ofte rigtig gode tilbud, og får fri fragt, når du køber for over 500 kr. Pro-dress.com har altid hurtigt levering og dette gælder både for løbestrømper, arbejdstrømper, arbejdssokker, uldsokker, footies, sokker, kompressionsstrømper, fritidsstrømper, børnestrømper eller andet

Stort udvalg til håndværkeren

Som håndværker eller anden med fysisk hårdt arbejde tilbringer du typisk mange timer i bevægelse. I dette tilfælde er det vigtigt for dine fødder, at du har de rigtige strømper, der giver god komfort. Mærker som Mascot, Helly Hansen og Fristad Kansas er kendte for at producere gode arbejdsstrømper, der både er velegnet til indendørs og udendørs arbejde, men dog naturligvis også kan bruges i hverdagen. Der er rig mulighed for at finde både vinter- og sommerstrømper i høj kvalitet og strømper med både lang og kort skaft.

Også strømper til sport

Når du dyrker sport er det vigtigt at dine fødder har det godt. Dette ligemeget om du løber, cykler, står på ski eller dyrker en form for boldspil. Pro-dress.com har til dette allieret sig med mærket Seger, der kendt for netop at producere sportstrømper til både damer og herrer i høj kvalitet. Seger har strømper til både løb og cykling. Heriblandt løbestrømper med kort skaft, der findes i mange forskellige farver.
Efter hård sport er det en god ide at bruge et par kompressionsstrømer. Her har Pro-dress.com en række super gode modeller fra Segar, som du kan få i mange forskellige farver.

Komfort i hverdagen

Naturligvis er det også vigtigt, at dine fødder har komfort i hverdagen. Pro-dress.com fører også et stort udvalg af fritidsstrømper til hverdagsbrug. Dette er blandt andet børnestrømper fra Hulabalu som både findes i sjove farver og forskellige mønstre. Men også Seger har en lang række hverdagsstrømper i forskellige udgaver. Blandt disse er de populære footies med det ekstra korte skaft, der får det til at se ud som om man ikke har strømper på, hvilket specielt de unge piger er glade for.

Naturligvis kan du handle 24 timer i døgnet hos Pro-dress.com. Du er i øvrigt altid velkommen til at kontakte Pro-dress.com med spørgsmål om både strømper og meget andet.