Hos Pro-dress.com finder du termokedeldragter til ethvert behov

30 okt

Arbejder du ofte udenfor i kulden, så er det næsten umuligt at undvære en termokedeldragt. Disse findes i en række forskellige varianter, der passer til de forskellige behov, der findes på markedet. I shoppen Pro-dress.com har de et stort udvalg af arbejds- og fritidstøj til både damer, herrer og også børn. Her finder du også et stort udvalg af termokedeldragter fra populære mærker som Fristads Kansas, Helly Hansen, MacMichael og Mascot. Alle i høj kvalitet og med en holdbarhed, der gør at du ikke skal ud og have den udskiftet lige foreløbig.

Vinterdragt fra Mascot

Udvalget hos Pro-dress.com er så stort, at du med sikkerhed kan finde den helt rigtige termokedeldragt til dine behov. Skal det være en dragt. der virkelig kan klare de lave temperaturer, så er Mascot vinterkedeldragten en stærk mulighed. Denne er vandafvisende, er foret med pels mange steder, har lukning med tovejs lynlås, vindfang og trykknapper og elastik i taljen. Desuden er der en lang række lommer, der gør den velegnet til håndværkere, flere af dem forstærket. Mascot producerer desuden en Saalbach vinterkedeldragt, der er åndbar, vind- og vandtæt, igen med for af pels i kroppen, men også med rib i skjult vindfang ved håndleddene og udvendig lynlås hætte.

Gode muligheder fra Helly Hansen

I den lidt dyre ende har de hos Pro-dress.com et par termokedeldragter fra det norske Helly Hansen. Navnene på de to dragter er henholdsvis Ludvika og Watford. Førstnævnte er blandt andet olieafvisende, har ventileringsmuligheder under ærmerne, telefonlomme og alle andre nødvendige lommer samt velcrolukning og elastik i ærmerne. Watford har blandt andet tovejs lynlås i front bag stormflap med trykknaplukning. Igen alle nødvendige lommer, flere af dem forstærket. Desuden har den en fold i ryggen for at opnå bedre bevægelse.

Også andre mærker

Men også de andre kendte mærker er repræsenteret med termokedeldragt af virkelig høj kvalitet. Fristad Kansas har blandt andet en flot og effektiv model de kalder for Essential, men også den meget effektive Match Wertex Polar. MacMichael har dragten Ecuador med fo af quilt, elastik i ryggen, lynlukning ved håndled, reflekser og lynlås på ydersiden af underbenene.

Pro-dress.com har altid fokus på kvalitet, men kan stadig tilbyde billige priser.. Kvaliteten er sikret via de gode mærker og de billige priser gennem gode indkøbsaftaler. Shoppens udvalg er imponerende stort til både arbejde og fritid. Og gælder det termokedeldragter er de både praktiske til arbejde, men også sejrturen, fisketuren eller hvis du kører på scooter eller lignende i koldt vejr.

Se de mange muligheder for at købe din termokedeldragt Pro-dress.com på https://pro-dress.com/arbejdstoej/helsaet/termotoej/termokedeldragter.html.