Her får du arbejdstøj fra de mest anerkendte mærker!

12 feb

Pro-dress.com er din forhandler af arbejdstøj og fritidstøj i høj kvalitet. Vi har nøje udvalgt produkterne i vores sortiment, så du aldrig behøver at gå på kompromis. Hos os finder du kun det allerbedste arbejdstøj på markedet. Og det vil du heller ikke være i tvivl om, når du får produkterne hjem og får prøvet dem på. Her vil du hurtigt kunne mærke den gode kvalitet, høje komfort og enorme slidstyrke i vores produkter. Det gælder for alle vores kategorier. Derfor kan du altid føle dig sikker, når du handler med os. Og du kan gå på arbejde i tøj, der er både praktisk, komfortabelt og flot.

Vi forhandler alt inden for arbejdstøj. Du finder blandt andet arbejdsbukser, arbejdsjakker, shorts, skjorter, trøjer, termotøj, regntøj, undertøj, arbjedssko og meget mere. Kort sagt er der ikke noget, du ikke kan finde hos os. Og udvalget under de enkelte kategorier er stort. Du finder tøj i forskellige modeller, designs, farver og materialer. Noget tøj er specielt tilpasset specifikke omgivelser eller erhverv, som for eksempel vores termotøj og regntøj. Andet egner sig til en bred vifte af erhverv, og du vil kunne få glæde af det i dit daglige arbejde.

Vores sortiment består af markedets mest anerkendte mærker. Her kan vi blandt andet nævne kollektioner fra Fristads Kansas, MASCOT, MacMichael, Helly Hansen og mange flere. Du finder altså kun kvalitetsprodukter hos os. Men vi mener ikke, at kvalitet behøver at være dyrt. Arbejdstøj i høj kvalitet skal være for alle, og derfor har vi presset vores priser helt i bund. Vi giver dig konkurrencedygtige priser, hvad enten du handler som privat, virksomhed eller institution.

Kom ind på vores hjemmeside i dag og se vores store udvalg. Leder du efter noget specifikt, så kan du nemt navigere rundt mellem vores forskellige kategorier eller sortere tøjet efter producent. Men du kan også bare lede rundt på siden og se, om du ikke finder noget, du står og mangler. Vi er helt sikre på, at du kan finde noget, der passer både til dine arbejdsmæssige behov, men også til din personlige stil. Har du nogen forespørgsler eller spørgsmål, så kan du altid kontakte os. Vi deler gerne ud af vores viden og erfaring på området. Og skulle det være nødvendigt, så hjælper vi gerne med at rådgive dig omkring dit køb. Husk på, at vi hos Pro-dress.com altid giver dig sikker nethandel, god service samt hurtig og billig levering!