Helly Hansens arbejdstøj også til fritid

30 okt

Helly Hansen er et af få brands, der både kan bære at lave tøj til arbejde og til fritid. Virksomheden Helly Hansen blev grundlagt i Norge under navnet Helly J, og har rødder helt tilbage til 1877. Virksomheden var familie-ejet frem til 1970’erne. På dette tidspunkt blev den opkøbt, og har siden gennemgået en enorm udvikling. Det er lykkes at ramme et design, der både virker, når der skal udføres håndværksmæssigt arbejde, men også holder til fritiden.

Skal du købe Helly Hansen arbejdstøj, er det oplagt at gøre det online, og til dette er Pro-dress.com en super mulighed. Pro-dress.com er en online tøjforhandler, der er leveringsdygtig i nogle af de bedste og mest populære mærler på markedet. Her finder du et bredt udvalg af arbejdstøj og fritidstøje til både herrer, damer og børn.

Mange muligheder for jakker

Et af Helly Hansen arbejdstøj største produktgrupper er jakker. Og det er primært jakker der egner sig til at arbejde udendørs der føres. Hos Pro-dress.com kan du blandt andet købe arbejds- og fritidsjakker i stort udvalg. Blandt andet findes et stort udvalg af regnjakker. Man kan eksempelvis få en Asker Hi-Vis Rain Jacket, der også er brandhæmmende, med aftagelig hætte, mange praktiske lommer og forlænget ryg. Materialet er 100 pct. polyster og PVC/PU belagt.

Arbejdsbukser i mange varianter

Pro-dress.com fører naturligvis også en lang række bukser fra Helly Hansen beregnet til arbejdsfunktioner, men også til fritid. Det er blandt andet muligt at få en Helly Hansen Waterloo regnbuks lavet i Helly Tesh, et stof som er vandtæt, vindtæt og åndbart. Watford arbejdsbukser er i den dyre ende med en pris på 1389 kroner, men har til gengæld også en lang række features som lommer til alt nødvendigt arbejdsudstyr, ekstra forstærkninger mange steder, bred bæltegang, to posede baglommer med både flap og velcrolukning. Plus knæpudelommer samt kile i skridtsømmen for bedre pasform og komfort.

Også skiundertøj

Ud over jakker og bukser fører Pro-dress.com en lang række andre Helly Hansen produkter. Blandt disse kan nævnes handsker, strømper, sokker, caps, huer, redingsveste, sikkerhedssko, men også kvalitets skiundertøj med Star Dry teknologi. Sidstnævnte findes både i trøjer og bukser. Sikkerhedsskoene har Pro-dress.com findes i et ekstremt bredt udvalgt og både som støvler og sandaler. Et eksempel er Kollen Low WW sikkerhedssko, vandtæt og åndbare med overlæder i nubuck og mesh. De leveres med tåbeskyttelse og en sål med beskyttelse mod gennemborende søm. De er også udstyret med en støttende hælkappe og reflekser.