ProfArbejdstøj.dk https://xn--profarbejdstj-mnb.dk Arbejdstøj for alle - Læs meget mere her! Wed, 25 Oct 2017 17:47:07 +0000 da-DK hourly 1 https://wordpress.org/?v=4.7.12 Helly Hansen Regntøj – Topkvalitet https://xn--profarbejdstj-mnb.dk/helly-hansen-regntoej-topkvalitet https://xn--profarbejdstj-mnb.dk/helly-hansen-regntoej-topkvalitet#respond Mon, 14 Aug 2017 08:21:50 +0000 https://xn--profarbejdstj-mnb.dk/?p=244 Et hav af udendørsbeklædning Der findes mange forskellige fabrikanter af regntøj, men kun få gør det med perfektion, ... Read More »

Indlægget Helly Hansen Regntøj – Topkvalitet blev vist første gang den ProfArbejdstøj.dk.

]]>
Et hav af udendørsbeklædning

Der findes mange forskellige fabrikanter af regntøj, men kun få gør det med perfektion, banebrydende teknologi og stilrent design. Helly Hansen regntøj er gennemtænkt og yderst godt designet. En hver lille detalje er taget i betragtning og har et formål. Helly Hansen regntøj kommer mange forskellige modeller, størrelser og farver. Deres allermest avancerede regntøj er deres Waterloo regnsæt. Alt Helly Hansen er designet og formet af den barske skandinaviske natur, der byder på hårde regnskyl, kolde temperaturer og generelt uforudsigelige fænomener. Med Helly Hansen kan man altid vide sig sikker på at man ikke går ned på kvalitet og komfort. Du kan læse meget mere om deres produkter på Pro-Dress.com hvor de forhandler Helly Hansen regntøj til de bedste online priser. Deres allermest kendte varemærker er deres Mandal regnjakker, Waterloo regnsæt, Voss regnjakker- og frakker.

Helly hansen Waterloo regnsæt

Læs mere her.

Helly Hansen Regntøj – Topkvalitet

Hos Pro-Dress.com finder du alt indenfor Helly Hansen regntøj til de bedste priser. Det fede ved deres produkter er at de er testet i naturen. Det er ikke bare teoretisk viden, men testet og udviklet på baggrund af deres egen fejl. Waterloo er en produktserie der er målrettet til den smarte håndværker, der arbejder udendørs året rundt og ikke vil gå ned på kvalitet, pasform og funktionalitet. Samtidig er det også målrettet til Hr. og Fru. Hansen der går tur med hunden på en regnfuld dag. Det smarte ved Waterloo regntøj er deres Helly-Tech membran, som er 100% vandtæt og åndbart. Dette Helly Hansen regntøj afviser alt vand udefra, men gør at huden kan ånde indenfor og komme af med sved og fugtpartikler. Derudover er der åbninger i ryggen til ventilation. Det er vigtigt for komfort og generelle arbejdsforhold, eftersom for fugtig hud kan føre til hudproblemer. Du kan finde mere information om Helly Hansen regntøj på Pro-Dress.com.

Indlægget Helly Hansen Regntøj – Topkvalitet blev vist første gang den ProfArbejdstøj.dk.

]]>
https://xn--profarbejdstj-mnb.dk/helly-hansen-regntoej-topkvalitet/feed 0
Airtox SR55 – Super Let Sikkerhedssko https://xn--profarbejdstj-mnb.dk/airtox-sr55-super-let-sikkerhedssko https://xn--profarbejdstj-mnb.dk/airtox-sr55-super-let-sikkerhedssko#respond Fri, 04 Aug 2017 07:10:49 +0000 https://xn--profarbejdstj-mnb.dk/?p=236 Sikkerhedssko Airtox SR55 er en af de førende sikkerhedssko på markedet, på grund af banebrydende teknologi, stilrent look ... Read More »

Indlægget Airtox SR55 – Super Let Sikkerhedssko blev vist første gang den ProfArbejdstøj.dk.

]]>
Sikkerhedssko

Airtox SR55 er en af de førende sikkerhedssko på markedet, på grund af banebrydende teknologi, stilrent look og et godt ry. De lancerede deres første række produkter i år 2015. De tog markedet med en storm, med deres ualmindelige høje teknologi, deres fede sikkerhedsfodtøj og deres mange features. Airtox SR55 er en af de mange sko de udkom med tilbage i 2015, og den har været med til at forme den generelle norm for hvordan sikkerhedsfodtøj skal være. Airtox SR55 er en sikkerhedssko med mange funktionelle egenskaber, såsom deres avancerede UTURN snøresystem, Super Lite NEO stål tåkappe, Tech Fiber sømværn eller Cordura på yderstoffet. Du kan købe skoen på Pro-Dress.com. Derudover er denne sko udstyret med en super let Air-sål, som gør at skoen er meget fleksibel, samt en gennemsigtig TPU ydresål, som ikke efterlader mærker på gulve og er modstandsdygtig overfor olie, de fleste kemikalier, varme op til 150˚C og har en ekstremt høj tolerance over for opdeling, revner og slid.

sikkerhedssko

sikkerhedssko

Læs mere om Airtox

Som sagt er der et hav af Airtox sikkerhedssko. Enhver Airtox sikkerhedssko er unik og besidder unikke funktionelle egenskaber. Det som mange Airtox sikkerhedssko har tilfældes er de udelukkende er sikkerhedsfodtøj. Der findes tre kollektioner indenfor arbejdsfodtøj, deres M-Series, S-Series og deres Y-Series.
Den serie Airtox er allermest kendt for er deres S-Series. S-serien er en del af Airtox revolutionen. Med denne serie, har de taget sikkerhed og professionel fodtøj til et helt nyt niveau; ved at bevise, at professionelle arbejde sko ikke længere skal være tunge, ubehagelige og hæslige. S-serien sikkerhedssko er sammenlignelige med regelmæssigt sikkerhedsfodtøj, men lavet med avancerede materialer og teknologier, herunder alle de krævede og nødvendige funktioner, der kvalificerer dem som sikkerhed fodtøj-alle certificerede for at følge europæiske standarder.

Vil du vide mere om M- eller S-serien af sikkerhedssko fra Airtox? Så kan du læse mere her.

Indlægget Airtox SR55 – Super Let Sikkerhedssko blev vist første gang den ProfArbejdstøj.dk.

]]>
https://xn--profarbejdstj-mnb.dk/airtox-sr55-super-let-sikkerhedssko/feed 0
HKSDK Sikkerhedstræsko – Teknologi på højeste plan https://xn--profarbejdstj-mnb.dk/hksdk-sikkerhedstraesko-teknologi-paa-hoejeste-plan https://xn--profarbejdstj-mnb.dk/hksdk-sikkerhedstraesko-teknologi-paa-hoejeste-plan#respond Wed, 02 Aug 2017 07:16:44 +0000 https://xn--profarbejdstj-mnb.dk/?p=231 HKSDK Sikkerhedstræsko En af de absolut fedeste træsko på markedet er sikkerhedstræsko fra HKSDK. I mange år har ... Read More »

Indlægget HKSDK Sikkerhedstræsko – Teknologi på højeste plan blev vist første gang den ProfArbejdstøj.dk.

]]>
HKSDK Sikkerhedstræsko

En af de absolut fedeste træsko på markedet er sikkerhedstræsko fra HKSDK. I mange år har HKSDK produceret og designet deres træsko med målet om at lave den perfekte træsko til slutbrugeren. Du kan læse mere om deres sko på Pro-Dress.com. Mange vil nok mene at det ikke er en rigtig træsko, hvor man heller ikke tager grusomt fejl. HKSDK følger et helt nyt koncept der går ud på at designe sunde sikkerhedstræsko. Det er netop derfor at skoen ikke er lavet af træ, men af deres smarte ENERGY-sål, der konstant former sig efter foden og i gennemsnittet vejer 50% mindre. Derudover er sålen på disse HKSDK sikkerhedstræsko også med til at forebygge symptomer på træthed og ledskader. Du finder ikke sikkerhedstræsko i bedre kvalitet, til sådan en god pris. Hos Pro-Dress.com finder du altid HKSDK sikkerhedstræsko til det bedste online priser.

 

 

HKSDK S90 – Tilpasset til slutbrugeren

En af HKSDK mest avancerede sikkerhedstræsko er deres S90. Modellen er super let og fleksibel, samt udstyret med deres banebrydende ENERGY-sål. Denne sål er specielt udviklet til tømre, håndværkere, murer og mange andre der går og står på deres dag ud og dag ind. Der verdenskendte EGERGY-sål som disse HKSDK S90 er udstyret med, former sig efter fodens form og absorberer op til 50% negativ energi. Hos Pro-Dress.com kan du finde flere informationer om deres produkter. Desuden er med til at give foden mere naturlig støtte og forebygge symptomer på træthed og ledskader. HKSDK S90 er trodsalt sikkerhedstræsko, så de er også udstyret med tåbeskyttelse i stål for at sikre fuld beskyttelse. Du kan læse meget mere om HKSDK S90 på Pro-Dress.com hvor du finder dem til de billigste online priser. Vi håber at dette indlæg har overbevist dig om hvilke sikkerhedstræsko du skal kaste dig over næste gang.

Indlægget HKSDK Sikkerhedstræsko – Teknologi på højeste plan blev vist første gang den ProfArbejdstøj.dk.

]]>
https://xn--profarbejdstj-mnb.dk/hksdk-sikkerhedstraesko-teknologi-paa-hoejeste-plan/feed 0
F. Engel Arbejdstøj – Et hav af modeller https://xn--profarbejdstj-mnb.dk/f-engel-arbejdstoej-hav-modeller https://xn--profarbejdstj-mnb.dk/f-engel-arbejdstoej-hav-modeller#respond Wed, 26 Jul 2017 13:15:37 +0000 https://xn--profarbejdstj-mnb.dk/?p=223 F. Engel – Lige hvad du mangler F. Engel arbejdstøj har været i udvikling i over 90 år. ... Read More »

Indlægget F. Engel Arbejdstøj – Et hav af modeller blev vist første gang den ProfArbejdstøj.dk.

]]>
F. Engel – Lige hvad du mangler

F. Engel arbejdstøj har været i udvikling i over 90 år. Fra tidernes morgen da Carl J. Engel var rejst til USA og betragtede håndværkernes denim arbejdstøj der skulle kunne klare lidt af hver, til dagen i dag. Du kan finde deres produkter på Pro-Dress.com. Der er sket meget og tøjet har kun udviklet dig i den positive retning. F. Engel arbejdstøj fås i mange forskellige produktserier, i forskellige kvaliteter, størrelser og farver. I 1927 da grundlæggeren tog ideen om at lave det ideelle arbejdsbeklædning med hjem til Danmark, var missionen at lave det mest holdbare, slidstærke og overkommelige F. Engel arbejdstøj. Der er mange modeller som siden da er blevet et varemærke for F. Engel og det er Galaxy F. Engel arbejdstøj og Combat F. Engel arbejdstøj. Grunde til at disse modeller er blevet så kendte er på grund af deres suveræne pasform, ergonomisk formede og forstærkede knæparti, samt mange andre fede sikkerhedsfeatures der tilfredsstiller håndværkere. Du kan læse mere på Pro-Dress.com.

Mere sikkerhed i hverdagen

F. Engel Combat arbejdsbukser er en suveræn model til den moderne håndværker. Denne arbejdsbuks kommer i mange farver og er udstyret med mange fede features. Du kan læse meget mere om F. Engel Combat arbejdsbukser på Pro-Dress.com. Mange håndværkere nyder en arbejdsbuks der har optimal pasform, eftersom de er mere behageligt. Derudover har disse F. Engel Combat arbejdsbukser ergonomisk formede og forstærkede knæparti, samt adskillige funktionelle lommer, som for eksempel skrålommer og på lårene. Andre smarte egenskaber ved dette par F. Engel Combat arbejdsbukser er at de kommer med justerbare knæpuder, så selv den højeste eller den laveste håndværker kan bruge sine knæpuder til fuld potentiale. Materialet består af 65% Polyester, 35% Bomuld, 280 g/m² Twill med PU coating. Dette sørger for ekstra slidstyrke og mere sikkerhed.

 

Du kan læse mere på Pro-Dress.com hvor du også finder de billigste online priser.

Indlægget F. Engel Arbejdstøj – Et hav af modeller blev vist første gang den ProfArbejdstøj.dk.

]]>
https://xn--profarbejdstj-mnb.dk/f-engel-arbejdstoej-hav-modeller/feed 0
Snickers Workwear – Fedt design https://xn--profarbejdstj-mnb.dk/snickers-workwear-fedt-design https://xn--profarbejdstj-mnb.dk/snickers-workwear-fedt-design#respond Tue, 25 Jul 2017 11:59:47 +0000 https://xn--profarbejdstj-mnb.dk/?p=218 Snickers workwear historie Snickers workwear har været en stor medspiller på det internationale marked hvor sikkerhedstøj og arbejdsbeklædning ... Read More »

Indlægget Snickers Workwear – Fedt design blev vist første gang den ProfArbejdstøj.dk.

]]>
Snickers workwear historie

Snickers workwear har været en stor medspiller på det internationale marked hvor sikkerhedstøj og arbejdsbeklædning har været hovedfokus. Det kan ses i deres produkter, hvor kvalitet og omsorg skinner igennem. Snickers workwear blev grundlagt i 1975, hvor deres idé blev ført ud, og siden da har de produceret sikkerhedsbeklædning til den professionelle håndværker der ikke vil gå på kompromis med kvalitet og pasform. De fleste professionelle håndværkere vælger arbejdstøj fra Snickers workwear på grund af deres mange funktionelle egenskaber, som deres forlommer, baglommer og sidelommer til ekstra meget udstyr, eller deres exceptionelle valg af materialer, der giver Snickers workwear produkter suveræn slidstyrke og holdbarhed. Du kan læse mere om deres produkter på Pro-Dress.com

Højteknologi på arbejde

37.5 materiale
I Snickers workwear modeller med 37.5 teknologi opfanger og frigiver stoffet partikler, der er permanent indlejret på fiberniveau, fugt. Disse partikler giver ikke alene fibrene et 800 % større overfladeareal, men har også en enestående funktion, når det gælder bortledning af fugt fra huden.

Via en aktiv reaktion på kropsvarmen udnytter partiklerne kroppens energi til at fremskynde dampbevægelsen og øge omdannelsen fra fugt til vanddamp, hvilket får tøjet til at tørre betydeligt hurtigere. Dette er en smart funktion som du finder i alle 37.5 produkter fra Snickers workwear. Det betyder, at jo varmere brugeren bliver, jo mere effektiv bliver funktionen til fjernelse af fugt, og jo mere behageligt er tøjet.

 

COOLMAX
Coolmax materiale er designet til at fjerne fugt fra kroppen og få stoffet til at fordampe hurtigere, så kroppen føles så kølig og tør så muligt. Coolmax fibrene er specialfremstillede polyesterfibre med et øget overfladeareal. Fibrene leder fugten væk fra huden og ud til stoffets ydre lag, hvor den hurtigt spredes og fordamper. Coolmax materialets funktion er indbygget i selve fiberstrukturen og bevares derfor vask efter vask.

 

CORDURA
Cordura er et utroligt robust og slidstærkt materiale, der bruges til at forstærke dele, der udsættes for stor belastning, såsom lommer, knæ og ærmer. Det er desuden vand- og smudsafvisende, let at holde og bevarer formen.

 

Står du og mangler noget fra Snickers workwear, så kan du finde det på deres webshop.

 

Der er Snickers workwear til ethvert erhverv

Indenfor Snickers workwear er der mange modeller fra mange forskellige produktserier. Snickers workwear har en produktserie til ethvert erhverv, om du er elektriker, tømmer eller maler. Der vil være lige det du skal bruge. Der er mange grunde til at man som håndværker ville købe Snickers workwear. Der er mange VVS’ere, elektrikere og mekanikere der præferere en meget let og luftig buks, med god stretch, så man kan bevæge sig frit omkring. Til disse håndværkere passer en Flexiwork arbejdsbuks suveræn, da den tilbyder god fleksibilitet, eftersom at der er stretch i skridtet og den er meget let og luftig. Til mureren eller gulvlæggeren vil Ruffwork arbejdsbukser være bedre egnet, eftersom stoffet er tildeles tykkere og af mere slidstærkt materiale. Derudover er stoffet lavet af et specielt DWR materiale som er vandafvisende og Cordura 1000.

Du kan finde alt indenfor Snickers Workwear på Pro-Dress.com

Indlægget Snickers Workwear – Fedt design blev vist første gang den ProfArbejdstøj.dk.

]]>
https://xn--profarbejdstj-mnb.dk/snickers-workwear-fedt-design/feed 0
Læs alt om arbejdstøj i top kvalitet hos profarbejdstøj.dk https://xn--profarbejdstj-mnb.dk/laes-alt-om-arbejdstoej-hos-profarbejdstoej-dk https://xn--profarbejdstj-mnb.dk/laes-alt-om-arbejdstoej-hos-profarbejdstoej-dk#respond Thu, 15 Jun 2017 18:15:17 +0000 https://xn--profarbejdstj-mnb.dk/?p=106 Arbejdsbeklædning Online I denne blog vil du finde masser af tekster med arbejdstøj samt relevante tekster inden for håndværker branchen. ... Read More »

Indlægget Læs alt om arbejdstøj i top kvalitet hos profarbejdstøj.dk blev vist første gang den ProfArbejdstøj.dk.

]]>
Arbejdsbeklædning Online

I denne blog vil du finde masser af tekster med arbejdstøj samt relevante tekster inden for håndværker branchen. Hos profarbejdstøj.dk vil du få info tekster skrevet af rigtige mennesker, mænd og kvinder, som har gennemtestet produkterne og har haft det i hånden inden de har skrevet teksten om eventuel  arbejdstøj, termotøj, regntøj og så videre. Det er vigtigt at give forbrugerne større viden om tøjet for at få en bredere forståelse om produktet, ud over de normale standart produkt tekster, som man normalt læser om på almindelige webshops under produkterne info / datablade. Du kan se shoppen med alt inden for arbejdstøj online her og du vil med garanti også finder noget som falder i din smag eller i en af dine venner.

Indlægget Læs alt om arbejdstøj i top kvalitet hos profarbejdstøj.dk blev vist første gang den ProfArbejdstøj.dk.

]]>
https://xn--profarbejdstj-mnb.dk/laes-alt-om-arbejdstoej-hos-profarbejdstoej-dk/feed 0
Termotøj fra Pro-Dress.com – Funktionalitet og design til konkurrencedygtige priser https://xn--profarbejdstj-mnb.dk/termotoj-fra-pro-dresscom-funktionalitet-og-design-til-konkurrencedygtige-priser Tue, 03 May 2016 13:20:19 +0000 Har du et fysisk arbejde, hvor du er udendørs en stor del af tiden? Er du et aktivt ... Read More »

Indlægget Termotøj fra Pro-Dress.com – Funktionalitet og design til konkurrencedygtige priser blev vist første gang den ProfArbejdstøj.dk.

]]>
Har du et fysisk arbejde, hvor du er udendørs en stor del af tiden? Er du et aktivt friluftsmenneske eller gør det selv-menneske i din fritid? Uanset hvad, så kan Pro-Dress.com klæde dig på på til de praktiske udfordringer i al slags vejr. Vi sælger termotøj fra kendte kvalitetsmærker såsom Fristads Kansas, Mascot og MacMichael. Vores termotøj har en høj grad af funktionalitet, design, komfort og holdbarhed. Vi lægger vægt på, at vores termotøj kan fungere i praksis, her og nu og i det lange løb.

Vi har et meget stort udvalg af termotøj i form af jakker, veste og bukser i blå, grønne, grå, sorte og hvide farver. Der er mærkbare prisforskelle på kvalitetsprodukterne, så det er altid muligt at finde at finde det termotøj, der matcher dine behov og dit budget. Læg også mærke til, at vi altid har mange gode tilbud. Du kan vælge det helt enkle termotøj, der effektivt beskytter mod kulden og giver god bevægelighed. Eller du kan i forskellige variationer vælge mere luksuriøse modeller, hvor kvaliteter som åndbarhed, vindtæthed og vandafvisende materiale øges.

Vi sælger også termotøj med ultralydssvejset quilt, der er ekstra isolerende og kulderesistent. I en del af jakkerne er der tillige forlænget ryg, eller de er vatteret med polyesterfyld, og det luner ekstra i en kold tid. Skal du bruge arbejdstøj til mildere årstider som forår og efterår, kan det fx anbefales at købe vores termoveste, der kan tages på over en lun trøje. De varmer tilpas og giver luft til kroppen, imens du arbejder. En del af vores lettere og tyndere termotøj kan også sagtens bæres forår og efterår.

Der er også supplerende finesser som strækstof, skulderforstærkning, både indre og ydre lommer, krave med indvendig rib og D-ring til nøgler og ID-kort på flere af modellerne. Om du ønsker at købe det helt traditionelle termotøj til tungt og beskidt eller arbejde, eller om du tværtimod søger lidt mere elegante sportsjakker i en moderne pasform til et hobbypræget udeliv. Det er op til dig. I begge tilfælde dækker vores sortiment dine behov. Har du brug for en jakke til flere situationer, sælger vi desuden Diadoras vendbare jakker og veste, der på den ene side er marineblå og på den anden side er gule med et væld af reflekser.

Mulighederne er mange. Find det ønskede termotøj på vores hjemmeside, brug måleskemaet, inden du bestiller, og læg så varen i kurven. God fornøjelse.

Indlægget Termotøj fra Pro-Dress.com – Funktionalitet og design til konkurrencedygtige priser blev vist første gang den ProfArbejdstøj.dk.

]]>
Hos Pro-dress.com har de bredt udvalg af billige strømper i høj kvalitet https://xn--profarbejdstj-mnb.dk/hos-pro-dresscom-har-de-bredt-udvalg-af-billige-stromper-i-hoj-kvalitet Tue, 03 May 2016 13:20:14 +0000 Stort set ligemeget hvilken type strømper du søger, så er Pro-dress.com stedet, hvor du finder det. Pro-dress.com er ... Read More »

Indlægget Hos Pro-dress.com har de bredt udvalg af billige strømper i høj kvalitet blev vist første gang den ProfArbejdstøj.dk.

]]>
Stort set ligemeget hvilken type strømper du søger, så er Pro-dress.com stedet, hvor du finder det. Pro-dress.com er specialister i både arbejds- og fritidstøj og dette både til damer, herrer og børn. Når det handler om strømper har Pro-dress.com lavet super gode leverandøraftaler med mærker som Seger, Mascot, Fristads Kansas, Helly Hansen, men også mange flere, så udvalget er imponerende stort. Desuden finder du ofte rigtig gode tilbud, og får fri fragt, når du køber for over 500 kr. Pro-dress.com har altid hurtigt levering og dette gælder både for løbestrømper, arbejdstrømper, arbejdssokker, uldsokker, footies, sokker, kompressionsstrømper, fritidsstrømper, børnestrømper eller andet

Stort udvalg til håndværkeren

Som håndværker eller anden med fysisk hårdt arbejde tilbringer du typisk mange timer i bevægelse. I dette tilfælde er det vigtigt for dine fødder, at du har de rigtige strømper, der giver god komfort. Mærker som Mascot, Helly Hansen og Fristad Kansas er kendte for at producere gode arbejdsstrømper, der både er velegnet til indendørs og udendørs arbejde, men dog naturligvis også kan bruges i hverdagen. Der er rig mulighed for at finde både vinter- og sommerstrømper i høj kvalitet og strømper med både lang og kort skaft.

Også strømper til sport

Når du dyrker sport er det vigtigt at dine fødder har det godt. Dette ligemeget om du løber, cykler, står på ski eller dyrker en form for boldspil. Pro-dress.com har til dette allieret sig med mærket Seger, der kendt for netop at producere sportstrømper til både damer og herrer i høj kvalitet. Seger har strømper til både løb og cykling. Heriblandt løbestrømper med kort skaft, der findes i mange forskellige farver.
Efter hård sport er det en god ide at bruge et par kompressionsstrømer. Her har Pro-dress.com en række super gode modeller fra Segar, som du kan få i mange forskellige farver.

Komfort i hverdagen

Naturligvis er det også vigtigt, at dine fødder har komfort i hverdagen. Pro-dress.com fører også et stort udvalg af fritidsstrømper til hverdagsbrug. Dette er blandt andet børnestrømper fra Hulabalu som både findes i sjove farver og forskellige mønstre. Men også Seger har en lang række hverdagsstrømper i forskellige udgaver. Blandt disse er de populære footies med det ekstra korte skaft, der får det til at se ud som om man ikke har strømper på, hvilket specielt de unge piger er glade for.

Naturligvis kan du handle 24 timer i døgnet hos Pro-dress.com. Du er i øvrigt altid velkommen til at kontakte Pro-dress.com med spørgsmål om både strømper og meget andet.

Indlægget Hos Pro-dress.com har de bredt udvalg af billige strømper i høj kvalitet blev vist første gang den ProfArbejdstøj.dk.

]]>
Få en god arbejdsdag i gode overalls https://xn--profarbejdstj-mnb.dk/faa-en-god-arbejdsdag-i-gode-overalls Thu, 28 Apr 2016 16:58:33 +0000 Når man udfører fysisk krævende arbejde, er ens arbejdstøj en vigtig del af, hvordan ens arbejdsdag kommer til ... Read More »

Indlægget Få en god arbejdsdag i gode overalls blev vist første gang den ProfArbejdstøj.dk.

]]>
Når man udfører fysisk krævende arbejde, er ens arbejdstøj en vigtig del af, hvordan ens arbejdsdag kommer til at blive. Hvis tøjet er generende eller gør det svært at arbejde, bliver man hele tiden irriteret og frustreret over det, og det ødelægger ens arbejdsglæde. Det er derfor en god ide at anskaffe sig nogle overalls, der sidder godt og tillader en at udføre sit arbejde ordentligt og korrekt.

Stort udvalg af overalls

Pro-dress.com har et stort udvalg i arbejdsoveralls til alle former for arbejde. Du vil derfor helt sikkert kunne finde et par arbejdsoveralls, der passer til dig og din arbejdsgang. Overallsene fås i flere forskellige prisklasser, materialer og farver. Hvis I er en større eller mindre virksomhed, der er på udkig efter nyt arbejdstøj, vil I derfor også kunne finde noget, der lever op til jeres standarder rent kvalitetsmæssigt, og som passer i farven til de farver, I går med i jeres virksomhed.

Billige arbejdsbukser

Selvom noget er en god kvalitet, behøver det ikke at koste en bondegård. Det ved man som håndværker. Pro-dress.com går op i at finde kvalitetsoveralls i den bedste kvalitet til de mest favorable priser. Det betyder, at alle kan være med, og man ikke behøver at gå og spare op til et par nye Kvalitetsoveralls.

Mange forskellige mærker

Pro-dress.com har et bredt udvalg af overalls i mærker som Kansas, Macmichael, Mascot og Helly Hansen. Hvis I har gode erfaringer med et bestemt mærke og gerne vil have overalls i samme mærke og samme kvalitet, kan I højst sandsynligt være heldige at finde dem til en billig pris hos Pro-dress.com.

Overalls til mange formål

Ligegyldigt om du arbejder ude eller inde, kan du finde overalls hos Pro-dress.com. De har et bredt udvalg af arbejdsoveralls i mange forskellige materialer til både udendørs og indendørs brug. Hvis du arbejder uden for, er det vigtigt, at dine overalls er vandtætte, og at du kan holde varmen i dem, når det er koldt i vejret, og når det blæser.

Det er ikke lige så vigtigt at tage hensyn til vind og vejr, når du arbejder indenfor. Her handler det mere om at have nogle slidstærke overalls, der kan holde til fysisk arbejde, og som sikrer, at du ikke bliver alt for beskidt, når du  arbejder.

Hvis du skifter mellem at arbejde ude og inde, kan det være en god ide at have flere par overalls, så du har noget at skifte imellem.

Læs mere på https://pro-dress.com/arbejdstoej/helsaet/overalls.html

Indlægget Få en god arbejdsdag i gode overalls blev vist første gang den ProfArbejdstøj.dk.

]]>
Praktiske sikkerhedssko https://xn--profarbejdstj-mnb.dk/praktiske-arbejdssko Mon, 21 Mar 2016 16:28:04 +0000 Har du et arbejde, som involverer tunge genstande, eller som foregår udendørs, hvor du kan risikere at få ... Read More »

Indlægget Praktiske sikkerhedssko blev vist første gang den ProfArbejdstøj.dk.

]]>
Har du et arbejde, som involverer tunge genstande, eller som foregår udendørs, hvor du kan risikere at få våde og kolde fødder? Så vil du højt sandsynligt få glæde af et par sikkerhedssko. Måske har du allerede et par og har behov for nogle nye, eller også skal du ud og anskaffe dig et par for første gang. Uanset hvad, lover vi hos Pro-Dress.com at du hos os kan finde et sæt sikkerhedssko, der passer til lige præcis dine behov.

Sikkerhedssko er ikke bare sikkerhedssko. Der findes et væld af forskellige modeller, der hver især egner sig godt til forskellige formål. For eksempel kan et par sikkerhedstræsko være en fordel for dig der har din daglige gang inden døre. Dog ville du som håndværker ikke få noget ud af et par arbejdssko af træ, da de ikke sidder specielt godt fast på foden. Såfremt du arbejder som håndværker eller inden for et andet fag, som for eksempel foregår udendørs, vil du få langt mere glæde af et par lukkede sikkerhedssko.

At bære den rette type sikkerhedssko er i forbindelse med arbejdsulykker ofte det, der afgør hvordan dine fødder og tæer har det efterfølgende. Sikkerhedssko bør leve op til alle de internationale standarter, og sådanne sko finder du hos Pro-Dress.com. Vi forhandler sikkerhedssko der er udviklet af nogle af markedets suverænt mest populære mærker, herunder Blåkläder, Helly Hansen, MASCOT og mange flere. Fælles for alle de sikkerhedssko og sikkerhedsstøvler du finder hos os er, at de hver især har de helt basale sikkerhedselementer, som alle typer sikkerhedsfodtøj bør have. Det drejer sig om sømværn, der skal sikre dig mod spidse genstande nedefra, skridhæmmende såler der skal mindske risikoen for at du glider, samt sikring mod faldende eller tabte genstande oppefra i from af en tåkappe. Endvidere er meget af det sikkerhedsfodtøj du kan få i dag både kemikalie- og varmebestandigt.

Hos Pro-Dress.com anbefaler vi at du tager dig god tid til at finde lige nøjagtigt den model du mener passer bedst til dig. Hvis du har brug for hjælp eller et godt råd til hvad du bør vælge, er vores kompetente team altid klar til at vejlede dig. Udover diverse sikkerhedssko, kan du hos Pro-Dress.com også finde et stort udvalg indenfor kategorien arbejdstøj. Vi har både beklædning til arbejdsbrug og fritidsbrug, og heller ikke her snydes du for markedets absolut bedste kvalitet. Hos Pro-Dress.com lover vi høj kvalitet til lave priser. Hver dag.

Indlægget Praktiske sikkerhedssko blev vist første gang den ProfArbejdstøj.dk.

]]>