Arbejdshorts, en blanding af behageligt og funktionelt

30 okt

Hos Pro-Dress har vi arbejdsshorts til ethvert håndværk og til alle årstider. Derfor finder du selvfølgelig også shorts, t-shirts og andre funktionelle former for beklædning når sommeren og solen står højt over arbejdspladserne. Der er jo ingen som forventer, at håndværkerne skal gå rundt i lange bukser og tykke trøjer når temperaturen er over 25 grader udenfor.

Det vigtigste med shorts, som med alt det andet arbejdstøj, er at du let kan finde det på Pro-dress hjemmesiden til netop din branche.

Shorts, som er funktionelle og behagelige at have på og som selvfølgelig er slidstærke, meget slidstærke, når man tænker på, hvad det er, håndværkerne udsætter dem for hver eneste dag, det er jo ikke et kontormiljø, som håndværkerne bevæger sig rundt i, det skal være tøj, som er slidstærkt nok til at tage imod de tæsk, som der er på byggepladser med mere.

Kigger du på markedet for arbejdstøj, så er der mange som forhandler forskellige mærker, og der er deværre også en del af de mærker, som ikke lever op til, hvad håndværkerne forventer af arbejdstøj.

Hos Pro-Dress finder du på hjemmesiden alle de kendte mærker i en rigtig god kvalitet og til priser, som er konkurrendygtige. Det eneste du skal gøre, er at klikke ind på hjemmesiden, og så kan du se for dig selv, at vi er Danmarks bedste, både når det gælder pris og kvalitet.

Til shorts hører der selvfølgelig anden sommerbeklædning, og vi kan selvfølgelig også levere alle de arbejdstrøjer og t-shirts, med og uden tryk, som du har brug for, det er jo med at gøre kunderne glade, og vores medarbejdere står klar på telefonerne for at tage imod dine ordrer.

Vi har arbejdstøj til alle håndværk, og vi har kun de bedste mærker på markedet, så vi er sikre på, du får det bedste til de bedste priser på det danske marked.

Så hvis du ikke kun ønsker det bedste, men også de billigste shorts og andet arbejdstøj til dine medarbejdere, så er det hos os, du skal handle, du kan enten klikke ind på web-shoppen eller ringe og få en snak med en af vores kompetente medarbejdere.

Du kan også vælge hos os at få tryk på dit arbejdstøj, om det er et firmalogo, firmanavn, eller det er noget helt tredje, du ønsker trykt, så er det bare med at få en snak med os, intet job er for småt og intet er for stort, vi kan levere det, du står og mangler til dine medarbejdere.