Airtox SR55 – Super Let Sikkerhedssko

Airtox SR55 – Super Let Sikkerhedssko

4. august 2017 0 Af jasper

Sikkerhedssko

Airtox SR55 er en af de førende sikkerhedssko på markedet, på grund af banebrydende teknologi, stilrent look og et godt ry. De lancerede deres første række produkter i år 2015. De tog markedet med en storm, med deres ualmindelige høje teknologi, deres fede sikkerhedsfodtøj og deres mange features. Airtox SR55 er en af de mange sko de udkom med tilbage i 2015, og den har været med til at forme den generelle norm for hvordan sikkerhedsfodtøj skal være. Airtox SR55 er en sikkerhedssko med mange funktionelle egenskaber, såsom deres avancerede UTURN snøresystem, Super Lite NEO stål tåkappe, Tech Fiber sømværn eller Cordura på yderstoffet. Du kan købe skoen på Pro-Dress.com. Derudover er denne sko udstyret med en super let Air-sål, som gør at skoen er meget fleksibel, samt en gennemsigtig TPU ydresål, som ikke efterlader mærker på gulve og er modstandsdygtig overfor olie, de fleste kemikalier, varme op til 150˚C og har en ekstremt høj tolerance over for opdeling, revner og slid.

sikkerhedssko

sikkerhedssko

Læs mere om Airtox

Som sagt er der et hav af Airtox sikkerhedssko. Enhver Airtox sikkerhedssko er unik og besidder unikke funktionelle egenskaber. Det som mange Airtox sikkerhedssko har tilfældes er de udelukkende er sikkerhedsfodtøj. Der findes tre kollektioner indenfor arbejdsfodtøj, deres M-Series, S-Series og deres Y-Series.
Den serie Airtox er allermest kendt for er deres S-Series. S-serien er en del af Airtox revolutionen. Med denne serie, har de taget sikkerhed og professionel fodtøj til et helt nyt niveau; ved at bevise, at professionelle arbejde sko ikke længere skal være tunge, ubehagelige og hæslige. S-serien sikkerhedssko er sammenlignelige med regelmæssigt sikkerhedsfodtøj, men lavet med avancerede materialer og teknologier, herunder alle de krævede og nødvendige funktioner, der kvalificerer dem som sikkerhed fodtøj-alle certificerede for at følge europæiske standarder.

Vil du vide mere om M- eller S-serien af sikkerhedssko fra Airtox? Så kan du læse mere her.